• 050elektriciën.nl

123Wonen

5.0/5 rating 1 vote

Uw woning slim en veilig verhuren?

123Wonen is ook in Groningen de verhuurmakelaar met inmiddels 26 vestigingen in heel Nederland. Eigenaren en beleggers schakelen 123Wonen in om hun woningen te verhuren aan gescreende kandidaten. Wilt u uw te koop staande woningen verhuren op basis van de Leegstandswet? Bij 123Wonen bent u daarvoor aan het goede adres!

Snelle en goede verhuur van woningen
De vestiging van 123Wonen in Groningen beschikt over een database met gescreende huurkandidaten en heeft een groot netwerk waardoor uw woning binnen korte tijd is verhuurd.

123Wonen screent op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Het streven is om uw woning binnen 2 weken te hebben verhuurd. Daarnaast zorgt 123Wonen voor een inspectierapport voor het begin van de huurperiode en is 123Wonen aanwezig bij de sleuteloverdracht en stelt 123Wonen een waterdicht huurcontract op.

Actieve marketing
Om uw woning binnen twee weken verhuurd te hebben, zet 123Wonen de advertentie van uw woning op diverse veelgebruikte woningwebsites. Door duidelijke foto's en een professionele omschrijving valt uw woning op tussen de rest.

Vastgoedbeheer
U kunt ook bij 123Wonen terecht voor het beheren van uw woning. 123Wonen biedt technisch en financieel vastgoedbeheer aan. Zo helpt 123Wonen bij het oplossen van kleine technische problemen en int 123Wonen voor u de huur. Alle huurstromen lopen via de eigen stichting 123Wonen Beheer Derdengelden. Hierdoor zijn huur en borg altijd gewaarborgd.

Kortom: bemiddelen, beheren en bewaken met u als verhuurder in het middelpunt.

Klik op onderstaande banner en lees hoe 123Wonen uw professionele partner is in verhuren middels een handig 3-stappenplan voor slim en veilig verhuren.

Premium-registratie