050elektriciën.nl

5.0/5 Waardering (2 beoordelingen)

Erkende-elektricien

Elektriciën Groningen belt u op 050 2110375 en wij brengen u direct in contact met de snelst beschikbare bekwame Elektriciën in de regio Groningen. Deze Elektriciën kan u telefonisch een prijsopgaaf doen, of bij grotere klussen langskomen voor een vrijblijvende offerte.

Wij repareren: Stroomstoringen, Kortsluiting, Aardlekschakelaar, maar u kunt ons ook bellen voor het aanleggen, verleggen en vervangen van elektra leidingen, groepenkasten, stopcontacten, schakelaars en nog veel meer.

Neem geheel vrijblijvend contact op met 050 Elektriciën Groningen.

050 Elektra Groningen is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoed gevallen. 050 Elektriciën Groningen staat u graag te woord.
Bel 050 2110375

Tarief
Elektriciën Groningen belt of mailt u als u er zeker van wilt zijn dat u niet teveel betaalt! En dat de werkzaamheden met garantie worden uitgevoerd. De elektriciën vraagt een redelijk tarief per uur inclusief btw en u betaalt geen voorrijkosten.
Indien gewenst ontvangt u van te voren een gratis en vrijblijvende prijsopgaaf.

Onze erkende elektriciëns zijn werkzaam in de regio Groningen en kunnen u ook in noodgevallen snel van dienst zijn.

elektricien aan het werk

Uneto VNI
Elektriciën Groningen belt of mailt u als u er zeker van wilt zijn dat uw werkzaamheden worden uitgevoerd door een erkend elektriciën uit Groningen met jarenlange ervaring, die veelal is aangesloten is bij Uneto VNI.

Zo worden alle werkzaamheden door een dergelijke elektriciën uitgevoerd conform de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten, kortweg AVIC. De AVIC zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis.

logo uneto-vni Afbeelding 6 logo

Contact

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast

Premium-registratie