• M. Schippers Installatietechniek

Volop wooninspiratie bij compleet verbouwd IKEA Groningen

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

4 september vondt de feestelijke opening van de geheel verbouwde winkel van IKEA Groningen plaats. Door een gefaseerde aanpak konden klanten tijdens de werkzaamheden gewoon terecht bij de IKEA vestiging. Toch is het afronden van de vernieuwing een feestje waard. Het woonwarenhuis organiseert daarom diverse feestelijke activiteiten van woensdag 4 tot en met zondag 8 september.

De vernieuwde winkel biedt volop wooninspiratie, onder meer op het gebied van een dagelijks duurzamer leven thuis. IKEA Groningen biedt klanten diverse nieuwe services zoals persoonlijk interieuradvies, waarbij een expert samen met de klant naar oplossingen voor woondilemma's zoekt.

De verbouwing is in mei 2019 van start gegaan en binnen de gestelde termijn afgerond. Met de verbouwing speelt IKEA nog beter in op de behoeften en wensen van de klant. De nieuwe indeling van de afdelingen met meubels en accessoires maakt het winkelen bij IKEA Groningen eenvoudiger en sneller. Voor bezoekers met wat minder tijd, zijn ook in de vernieuwde winkel de verkorte routes te vinden. Daarnaast is er meer ruimte gecreëerd om complete woonoplossingen te laten zien. "Wij zijn enorm trots op het resultaat van deze verbouwing. Door de gefaseerde aanpak van de werkzaamheden is de overlast voor bezoekers zo veel mogelijk beperkt gebleven. Onze vernieuwde winkel biedt volop wooninspiratie, afgestemd op de behoeften van onze bezoekers uit Groningen en omgeving. Ons team van experts staat dagelijks klaar voor persoonlijk interieuradvies", aldus store manager Stefan Kroes. Store manager IKEA Groningen Stefan Kroes (l) en IKEA Reporter Taco Meems (r).

Het echte leven thuis

IKEA Groningen vindt het belangrijk dat de showroom het leven van bezoekers uit Groningen en omgeving reflecteert. IKEA medewerkers gaan regelmatig bij bewoners uit de regio op bezoek om in gesprek te gaan over hun woonuitdagingen en -oplossingen. Deze diepe kennis van het leven thuis zorgt ervoor dat IKEA op slimme wijze kan inspelen op de (lokale) behoeften van klanten. In de vernieuwde winkel worden de woonuitdagingen van de bewoners uit de regio Groningen via video en audio gedeeld.

De woonoplossingen zijn direct zichtbaar in de showroom. Met meer dan 25 miljoen bezoekers op jaarbasis zijn de fysieke winkels van IKEA in Nederland de belangrijkste ontmoetingsplaats met de klant. Het Zweedse concern blijft daarom investeren in haar woonwarenhuizen en focust op een zo goed mogelijke integratie van de online en offline winkelervaring. Zo is er in IKEA Groningen nu bijvoorbeeld meer ruimte voor de populaire online service 'Bestellen & Ophalen', waarbij de klant nog dezelfde dag binnen vier uur zijn of haar bestelling kan afhalen in de winkel.

Feestweek

Tijdens de speciale feestweek, van woensdag 4 september tot en met zondag 8 september, trakteert IKEA Groningen elke dag op aantrekkelijke aanbiedingen en verschillende activiteiten voor jong en oud, die te vinden zijn op IKEA.nl/groningen. Pop-up Brandweer Groningen Van maandag 9 september tot en met zondag 15 september heeft Brandweer Groningen een Pop-up store in IKEA Groningen. Het regionale Brandweerteam van de Veiligheidsregio Groningen geeft de consument advies over brandveiligheid in huis.

Gelezen: 1824 keer

Premium-registratie