Puik presenteert Groove and Cone

Beoordeel dit item
(10 stemmen)

Creëer een blikvanger in de kamer met een klassieke en toch eigentijdse lamp. Of kies juist voor een elegante lamp met een beetje pit. PUIK heeft de collectie uitgebreid met twee verrassende lampen: Groove en Cone. Perfect als middelpunt in een stijlvol interieur.

Groove
Groove is een van de nieuwe lampen in de collectie van PUIK. Groove is ontworpen door Ilias Ernst en gemaakt van hoogwaardig staal. Het is een klassieke en toch eigentijdse hanglamp die in meerdere kleuren en maten verkrijgbaar is. Het eenvoudige en elegante ontwerp past zowel in een klassiek als een modern interieur. Hang de Grooves in verschillende maten of kleuren bij elkaar voor een impactvolle stijl of laat de eenvoudige lijnen en de laidback-elegantie het middelpunt op zich zijn. Groove is verkrijgbaar in groen, zwart, grijs en wit voor € 120 (klein) of € 150 (groot).

Cone
De hanglamp Cone is absoluut een blikvanger in je interieur. Getekend vanuit één lijn en gemaakt van staal en glas, straalt hij eenvoud en elegantie uit, met een beetje pit. De Cone is ontworpen door Kranen en Gille, die als doel hebben om verschillende disciplines, vakmanschap en hun eigen esthetiek te combineren tot aansprekende designs. Cone lijkt de industriële revolutie uit te stralen met de zachtheid van natuurlijke vormen. Deze designlamp is verkrijgbaar voor € 250 in een zwarte, witte, grijze en donkerblauwe uitvoering.

Puik – the dutch touch
Dutch design teruggebracht tot een collectie van essentials. Een smaakvolle lijn meubels en accessoires van de beste Nederlandse ontwerpers. Puik selecteert, coproduceert, presenteert en levert direct van de bron. Om je huis te verlevendigen of je werkplek meer pit te geven. Elk item is origineel, verantwoord geproduceerd en gemaakt van eersteklas materiaal. Alle items uit de collectie kun je shoppen via www.puikdesign.nl of koop je bij een van de 300 retailers. Inkopers kunnen terecht op internationale beurzen of tijdens pop-up evenementen.

 

Gelezen: 1835 keer

Premium-registratie